top of page

Outlet Зона – Разпродажба 

В OUTLET ZONE ще намерите висококачествени продукти на най-добри цени. Открийте нашите партиди керамични керемиди при разпродажба. Първокачествени формати, покрития, и цветове в съответствие със стандартите, но които са остатъчни бройки. Всички продукти, включени в този раздел, имат декларация за ефективност (CE маркировка), сертификат AENOR и

ГАРАНЦИЯ Tejas Borja.

Тази оферта е налична до изчерпване на количествата. Посочените цени са франко логистичен център Бургас.

Продукти

Керемида FLAT- 10 Nepal Orange
Flat-10 Nepal Orange.jpg

Това е една от най- харесваните разцветки на новото поколение плоски керемиди, FLAT 10. Придава модерен архитектурен завършек на всеки покрив.

50 години гаранция!

TB-10 chocolate .jpg
Керемида TB- 10 Chocolate

Технологична еволюция в големия размер на португалски формат за керемиди. Направихме подобрения в процеса на производство и развитие, за да дадем на керемидата още по-голяма дефиниция и да я направим напълно водонепроницаема

50 години гаранция!.

Керемида Alicantina Fosca
ALICANTINA-12_fosca.jpg

Този класически плосък профил , известен като френски керемиден покрив, има две извити линии като ефект на улеи, които заедно с монтажа си в оформяне улеснява оттичането на водата.

50 години гаранция!

Керемида FLAT- 10 Red Moss
FLAT-10_Rojo_Musgo.jpg

Ново поколение плоски керемиди, сега по-леки и с по-голяма дефиниция и дълбоки връзки за перфектно и плътно застъпване. Формата на този модел е идеален избор за всички видове проекти. Може да се използва както на покриви, така и за фасади.

50 години гаранция!

TB-12_Marron.jpg
Керемида TB-12 Brown

Благодарение на тяхната естетическа и архитектурна гъвкавост, S-interlocking са най-често използваните керемиди  на всичките пет континента.

50 години гаранция!

C-40.15_tierra.jpg
Керемида C-40.15 centenaria ground

TB-12 е класическият формат на Tejas Borja, която възпроизвежда визията на най-разпространената едноулучна кекеремида с множество прекъсвания, специално проектирана за здраво сглобяване.

50 години гаранция!

Керемида C-50.21 red
C-50.21_roja.jpg

Извитите керемиди са най-широко използваният формат за керемиди. C 50 21 е извита керемида с плавен профил на кривина и размери 50см. дължина и 21см. широчина, като така се образува улучен профил. Дизайнът позволява различни начини на припокриване между частите. 

50 години гаранция!​​

Керемида FLAT- 10 
Flat-10 Mid Grey.jpg

Формата на този модел е идеален избор за всички видове проекти. Може да се използва както на покриви, така и за фасади..

50 години гаранция!

Керемида C-40.19 red
C-40.19_roja.jpg

Извитите керемиди са най-широко използваният формат за керемиди. C 40 19 е извита керемида с плавен профил на кривина и размери 40см. дължина и 19см. широчина, като така се образува улучен профил. Дизайнът позволява различни начини на припокриване между частите. 

50 години гаранция!​​

Керемида TB- 12 Lamalou
TB-12_Lamalou.jpg

Технологична еволюция в големия размер на португалски формат за керемиди. Направихме подобрения в процеса на производство и развитие, за да дадем на керемидата още по-голяма дефиниция и да я направим напълно водонепроницаема.

50 години гаранция!

Керемида TB- 12 Centenaria Ground
C-40.15_tierra.jpg

TB-12 е класическият формат на Tejas Borja, която възпроизвежда визията на най-разпространената едноулучна кекеремида с множество прекъсвания, специално проектирана за здраво сглобяване.

С 12 единици в кв.м ТБ 12 са най- популярния модел в момента, които се използват най - вече в ниското строителство.

50 години гаранция!

Espuma Para Tejas.png
Полиуретанова пяна за керемиди

 Еднокомпонентна полиуретанова пяна, втвърдяваща се от влажността на въздуха. Използва се за закрепване на всички видове керемиди (глинени керемиди или бетонни керемиди) към основнатa на покрива. Готова за употреба, подходящ за използване с пистолети.

Adhesivo Sellador.jpg
Уплътняващо лепило 300 (поставя се с пистолет) PU ADHESIVE AND SEALANT 300 ML

Устойчив на мухъл, съдържа ZnP (биоцид с фунгицидно действие). Отлична адхезия върху всякакви повърхности, дори леко влажни. Може да се боядисва с продукти на водна основа. Без мирис. Не съдържа разтворители, изоцианати, киселини, халогени или токсични компоненти.

TB180_roja.png
Водоустойчива и дишаща мембрана TERMO EXTREME SK

TERMO Extreme SK е характерно,че издържа на високи температури, подходящо е за подпокривно фолио при инсталирането на фотоволтаични системи, тъй като при фотоволтаичните системи нагряването е силно.

Апликатор за пяна
PISTOLA aplicacion espuma.jpg

Устойчив апликатор за полиуретанова пяна.

ECONOMY_edited.jpg
bottom of page