top of page
Сертифицираните характеристики на керемидите NF Terracotta са: Структурни грешки, геометрични характеристики, устойчивост на здравина при огъване, непропускливост, устойчивост на замръзване за всички продукти, направени с червена смес. AFNOR Сертификация: 11 rue Francis de Pressensé // 93571 LA PLAINE SAINT-DENIS CEDEX //www.marque-nf.com

Наградата за интернационализация

Тази чест беше връчена от Търговската камара на Валенсия в знак на признание за разширяването, започнало преди повече от две десетилетия.

Наградата Alfa за иновации през 2012 година

Награден от Испанското дружество за керамика и стъкло за разработването на SKIN-KER ® (инсталационна система, която създава самовъздушен покрив с широкоформатни и обширни плоски керамични фасадни плочки, обвива цялата сграда в продукт с еднакво качество и външен вид ).

Най-добрият външен продукт на годината

 

Най-добрият външен продукт на годината. Награда, дадена на Скандинавия 10 на покрив от Редакционния съвет на архитектурата Ирландия в архитектурата Експо Дъблин. (Архитектура Expo Show 2014)

Първата награда за архитектура на керамични керемиди на Hispalyt 2013

Първата архитектура на Hispalyt за керамични керемиди за 2013 г. за възстановяване на "Las Reales Atarazanas de Barcelona".

bottom of page